Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu’nda Gül Hasat Şenliği Yapıldı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu ve Havsa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Gül Hasat Şenliği tamamlandı. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte Havsa Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Edirne’de Gülcülük ve Gül Tarımı” paneli yapıldı. Panel konuşmacılarına plaket takdiminden sonra Havsa’nın Gülü konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibinin folklor gösterilerinden sonra katılımcılar Bando eşliğinde bahçede gül hasadı yaptılar. Toplanan güller ile sembolik olarak gül yağının çıkarılışı gösterildi. Gül şerbeti, gül lokumu, gül reçeli ve lokma gibi ikramlarla etkinlik sona erdi. Katılımcılar gül bahçesinde bol bol fotoğraf çektirdiler.
Bu içerik 21.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 78 kez okundu.